1500 lóerős Navara? Lehetséges!

1500 lóerős Navara? Lehetséges!

Brutális Navarát alkotott az SVM Motorsports

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Nissan GT-R blokkját kapta meg a Navara, amelyből 800 lóerőt facsartak ki. De ez még nem minden! Akár 1500 lóerőre is képes lehet a pickup.

A gyári 2,3 literes dízel már sehol sincs a Navarában, helyére a GT-R 3,8 literes V6-osa került, melynek teljesítményét 800 lóerőre húzták fel

Nem a legnépszerűbb tuningalany a Nissan Navara NP300, a brit SVM Motorsports ennek ellenére komoly kezelésbe vette a pickupot. Az alap 2,3 literes biturbó dízelt kidobták belőle, helyére a Nissan GT-R R 3,8 literes V6-osát tették. Ez a blokk alapvetően 565 lóerőt teljesít, a Navarában viszont már 800 lóerőt préseltek ki belőle.

A brutális teljesítményhez hatgangos duplakuplungos váltó és összkerékhajtás társul. Ezek mellett a tuningcég azt is megemlíti, hogy bármi lehetséges. Akinek kevés lenne a 800 ló, lehetősége van közel a duplájára is, egészen pontosan 1500 lóerőre növelni a teljesítményt. Emellett akár hátsókerekesre is át tudják építeni, továbbá manuális váltó is kerülhet bele. Ennek összege viszont eléggé húzós, 175 ezer fontot (kb. 70 millió forint) kérnek érte, ami több mint elgondolkodtató az úgy már persze komoly driftautónak is használható platósért.

Forrás: vezess.hu

Szólj hozzá Te is! Itt megteheted: