Bochkor beszólt a kövér nőknek!

Bochkor Gábor rádiós műsorvezető szerint azok a nők nem érdemelnek párkapcsolatot és nem méltók a szeretetre, akik elhíznak. A  Music FM ismert és népszerű műsorvezetője a rádió ma reggeli műsorában azt kiabálta az éterbe, hogy azok a nők, akik elhíznak a párkapcsolat alatt, azok igazából „leszarják” a kapcsolatot és nem érdemlik meg azt. 

Bochkor a témára Pierce Brosnan felesége, Keely Shaye Smith kapcsán tért ki, aki két gyermeke születését követően jelentős súlyfelesleget szedett magára. A filmvásznon James Bond-ot is alakító Brosnan erre annyit mondott, hogy így is úgy is imádja nejét, akivel immár 22 éve él boldog házasságban. Bochkor szerint ez hazugság.

"Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről. Ez a bűbáj férfi azt írja a képek alá, hogy kövéren és soványan, mindenhogy szereti őt. Pedig a felesége képét nézve arra gondolok, hogy mintha nem ugyanez az ember lenne” – fogalmazott Bochkor, majd kifejtette azt is, ahogy szerinte a hasonlóan igénytelen nők nem érdemelnek párkapcsolatot.

„Tudom, hogy most rengetegen fel fognak háborodni, de muszáj beszélni azokról, akik egyszerűen nem figyelnek oda magukra. Aki ennyit hízik, az külsőre is méltatlan lesz a partneréhez, mert leszarja a párkapcsolatot” – jelentette ki.

Köszönet az írásért a Pestisracok.hu oldalnak.

Véleménye mindannyiunknak van. Kérlek Te is osszad meg másokkal a véleményed.

Szólj hozzá Te is! Itt megteheted: