Mindjárt itt a karácsony! Segítünk mi is egy kis ötlettel!

Személyi edzői szolgáltatásomat választva, lehetőséged nyílik privát edzőteremben edzeni, amely a Personal Gym nevet viseli.

A 100 m2-en kialakított, professzionális gépekkel és eszközökkel felszeret privát edzőterem minden négyzet centimétere a Tied!!

Itt mindig egyedül edzel, nincsen több edző, vagy edzőtársad! A Personal Gymben csak Te vagy és én! Privát öltöző és zuhanyzó is a Tied, ahol senki nem zavar meg!

A Personal Gym egy nagy edzőterem kicsinyített mása, ahol az edzések hatékonyságát a lapsúlyos gépek, a Polar kompatibilis futópad és kerékpár, a szabad súlyok, TRX, Bosu, Kettlebbell, Fitness labda, Medicin labda és a Power Band, azaz a gumiszalag biztosítják.

A Personal Gym kellemes, nyugodt és motiváló légkörével segít Téged az edzésedre és a céljaidra koncentrálni.

Edzéseidhez biztosítom a törölközőt, az edzések utáni tusoláshoz a tusfürdőt és minden testápoló szert, hogy ezekre se legyen gondod.

A Personal Gymben, a privát személyi edző stúdióban minden a sikeredet szolgálja 100m2 területen, egy olyan légkörben, mintha otthon lennél!

Miért gondoltam, hogy szükség van a Personal Gymre?

Személyi edzőként sok vendégem volt a múltban, akik szerettek elvonultan edzeni. Inkább a szabadtéri edzéseket választották olyan helyen, ahol a madár sem járt, vagy a "Személyi edző házhoz megy" szolgáltatást.

Ők nem szeretik a nagy edzőtermek zsúfoltságát és hangzavarát, a várakozást az egyes gépekre és eszközökre, szeretnek a zuhanyzásnál egyedül lenni..... sorolhatnám még tovább, miért nem szeretnek edzőterembe járni. Ők voltak, akik a Personal Gym privát edzőterem megnyitására inspiráltak. A nagy edzőtermekben személyi edzőként láttam és felmértem ezen problémákat és hogy egy egy vendégemet mennyire frusztrálja.

Ha Te sem szeretsz fürkésző tekintetek kereszttüzében edzeni, a Personal Gym a Te edzőtermed!

Szmetana Krisztina vagyok, személyi edző és táplálkozási-sport táplálkozási tanácsadó.  – A segítségemet szeretném felajánlani, hisz tudom, hogy az életmódváltás óriási kihívás mindenki számára, amihez én barátságos környezetet, szakértelmet és privát edzőtermet biztosítok.

Személyi edzői és privát edzőtermi szolgáltatásaimat úgy próbáltam kialakítani, hogy ne csak a magas jövedelemmel rendelkezőknek legyen lehetőségük a személyi edzésre, személyi edző igénybevételére. Ne legyen luxus személyi edzővel edzeni!  Szeretném, ha mindenkinek lehetősége lenne egy olyan edzés -és életmódprogramban részt venni, amelynek sikerét szakmai hozzáértésem és tapasztalatom biztosítaná.

Személyi edzői honlapom kialakításával is próbálok a segítségetekre lenni. A “Tudástár” link alatt, (amelyet a felső menüsorban találsz meg), rengeteg táplálkozással, testedzéssel és egészséggel kapcsolatos információt olvashatsz, amely információk folyamatosan frissítve vannak/lesznek.

Az egészséges, sportos, szép test elérésének küzdelmes útját egy szakmailag felkészült, profi személyi edző segítségével kellemesebbé lehet tenni. Nem kell, hogy egyedül küzdjél meg a kihívásokkal, hisz lehetőséged van magad mellé venni egy olyan személyt, aki átsegít a nehézségeken, számíthatsz rá, céljaid sikeres eléréséhez minden lehetséges eszközt a kezedbe ad. Te is a legjobbat érdemled! Ne érd be kevesebbel!

Végzettségeim:

 • fitness és testépítő oktató,
 • személyi edző EQF LEVEL 4,
 • funkcionális trainer,
 • power kardió trainer,
 • táplálkozási tanácsadó,
 • sportrehabilitációs tréner.

Keress meg bátran a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségek egyikén, ha célod:

 • a testtömeged csökkentése,
 • a testtömeged növelése,
 • az állóképességed növelése,
 • a teljes életmódváltás,
 • mozgást vinni az életedbe,
 • megelőzni a civilizációs betegségek kialakulását,
 • újra visszanyerni fittségedet.

Várlak sok szeretettel a Personal Gymben, ahol nem kell tartsál a fürkésző tekintetek kereszttüzétől, ahol biztosan a saját ütemedben és egyedül edzhetsz erőfejlesztő gépeken és eszközön a nap 24 órájában.

Szólj hozzá Te is! Itt megteheted: