Szétperel mindenkit! Hosszúék további jogi lépéseket fontolgatnak!

Szétperel mindenkit! Hosszúék további jogi lépéseket fontolgatnak

Elutasították Hosszú Katinka és csapata keresetét, amelyet a Swimming World Magazin és Casey Barrett ellen adtak be a doppingvádak miatt. Hosszú Katinkáék most közlemény jelentettek meg, amelyet változtatás nélkül közlünk.

Nem sokkal az utolsó versenyszámom után kaptuk a hírt Rióban, hogy az arizonai bíróság a véleményszabadságra hivatkozva elutasította a keresetünket, amit a Swimming World Magazin és Casey Barrett ellen adtunk be, miután tavaly májusban rágalmazó cikket jelentetett meg rólam valótlan állításokkal. Egyértelmű, hogy Mr. Barrett és a Swimming World Magazin úgy próbál az úszósportban aktuális maradni, hogy botrányokat kelt ott, ahol egyébként nem léteznek – az én rovásomra. Tudatában vagyunk, hogy Mr. Barrett és a Swimming World Magazin továbbra is folytatta az én, és más külföldi olimpikon úszók lejáratását. Most a jogi csapatommal egyeztetjük, hogy mik a lehetőségeink és bár csalódott vagyok, hogy a bíróság így határozott, azt továbbra is állítom, hogy a riói olimpiai játékokon elért eredményeimet szabályos körülmények között értem el. Mr. Barrett és a Swimming World Magazin által tett kijelentések nem igazak. A riói élményeink nagyszerűek voltak és a többi sportolóval, edzővel, kisegítő személyzettel történt interakcióink mind megtestesítették az Olimpiai Játékok fő értékeit – kiválóság, barátság és tisztelet.” – Hosszú Katinka.

Forrás: nemzetisport

Személyi edzői szolgáltatásomat választva, lehetőséged nyílik privát edzőteremben edzeni. A Personal Gymre keresztelt privát edzőteremben mindig egyedül edzhetsz. Nem kell tartsál a fürkésző tekintetektől, az edzésterved ritmusát tartva viheted végig az edzésedet, hisz itt nincs aki elfoglalja a gépeket és edzéseszközöket.

Szólj hozzá Te is! Itt megteheted: