Ki a személyi edző?

személyi edző

A személyi edző olyan szakirányú végzettséggel rendelkező sportszakember, aki tudásával biztosítja vendége fittségi céljainak elérését, segíti az egészséges életmód kialakítását és fenntartását.

Személyi edző segítségével egy fittebb - egészségesebb élet elérése lehetséges.
A személyi edző egfontosabb tulajdonságai az empátia, a határozottság, megbízhatóság és a magabiztosság.

A személyi edző tudása lehetővé teszi a tartáshibák megszüntetésére irányuló edzésprogram összeállítását, a civilizációs ártalmak hatásaink csökkentését, a kondícionális képességek fejlesztését és természetesen a hízni vagy fogyni vágyóknak is segítséget tud nyújtani.

A személyi edző az edzésprogramodat úgy állítja össze, hogy összeegyeztethető életviteleddel, és a lehető legtöbbet hozza ki belőled! Szem előtt tartja esetleges betegségeidet, ajánlani tud orvosokat, szakembereket, akik gyógyulásodat szolgálják. Az egészséges életmód kialakításában és fent tartásában, a helyes táplálkozás megtanulásában is segítségedre lesz.

Hazánk kiváló sportlói mind személyi edző vezetésével edzettek és edzenek. Neked sem kell lemondani erről. Edzz úgy, mint a nagyok. Legyen neked is személyi edződ! Szolgáltatásaim közt megtalálod az Online személyi edzést, ha nem áll módodban a Personal Gym, privát edzőterembe látogatni.

 

 

 

Szólj hozzá Te is! Itt megteheted: