Személyi edzés? Az mi?

személyi edzés

A személyi edzés szó hallatán sok embernek az óriási izmok és a hatalmas súlyok jutnak eszébe. Úgy gondolják, a személyi edzés nem szólhat másról, csak a testsúly, pontosabban az izomtömeg növeléséről.

Ez nem így van!

A személyi edzések alkalmával, az elérni kívánt célt, mindig Te határozod meg. A személyi edző, aki vezeti a személyi edzésedet, kívánságaidat maximálisan figyelembe véve határozza meg az edzéseszközöket és módszert, a fizikai állapotodnak megfelelően.

A célod lehet egy áhított testforma elérése, az állóképesség vagy erő növelése, a személyi edzésekre a személyi edződ olyan edzésformát és gyakorlatokat fog összeállítani, amelyek biztosítják a sikert.

Vízilabda válogatottunk tagjai is személyi edző segítséggel éri el fantasztikus formáját. De ne feledjük el azt sem, hogy a személyi edző az utat mutatja meg, végigjárni nem tudja helyetted. Segíti fent tartani a motivációdat, ösztönöz ha kell, figyel rád, tudja mikor fáradsz el, tudja mikor növelheti a terhelést a személyi edzéseken. De a munka oroszlánrésze a tied marad így is. Könnyebb lesz edzői segédlettel, azonban arra számíthatsz, hogy ha nem tartod be az edződ tanácsait, nem fog sikerülni elérni a célodat még személyi edzések látogatásával sem.

Amennyiben Te is igénybe szeretnéd venni a személyi edző szolgáltatást, várlak szeretettel.

Személyi edzések a szabadban, a Personal Gym privát edzőteremben, de akár a saját otthonodban is.

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is! Itt megteheted: