Milyen egy személyi edzés?

 

edzés

 

Lehet inspiráló, lehet kimerítő, lehet felüdítő, de unalmas nem lehet!

A legfontosabb dolgot ki is emelném, mégpedig azt, hogy a személyi edzésen a személyi edződ végig jelen van és ellenőrzi a gyakorlat helyes kivitelezését. A személyi edző figyeli a tested jelzéseit, motivál ha kell, sőt akár csatlakozik is a programodhoz.

Nincsen két egyforma edzés. A személyi edzéseken minden alkalommal újabb és újabb gyakorlatok, eszközök kerülnek bevetésre. A testformálás teljes tárházát felsorakoztatja személyi edződ, hogy folyamatos új ingerek érjék izmaidat.

Az edzés mindig bemelegítéssel kezdődik, mely során fokozatosan felkészítjük a mozgató-szervrendszert, a keringési rendszert, a légzőszervrendszert és az idegrendszert az edzés során várható fokozott terhelésre. A bemelegítés után a célnak megfelelően összeállított edzés, majd levezetés következik, és a személyi edzést a nyújtás zárja le.

A személyi edződ az első edzés alkalmával állapotfelmérést készít. Ki fogsz tölteni egy kérdőívet, mely a szokásaidról, az életmódodról kérdez. Lesz egy orvosi kérdésekkel felvértezett ív is, ezt is legjobb tudásod szerint kell ki töltsed. Az állapotfelmérés során fittségi tesztek vannak és természetesen egy testtartás elemzés. Személyi edződ összegzi az adatokat és az általad megfogalmazott céloknak megfelelően megtervezi edzésedet.

A személyi edzések alkalmával, különböző fajta edzés eszközökkel és módszerekkel fogsz találkozni, amelyeket személyi edződ úgy állít össze, hogy mind-mind céljaid elérését szolgálják.

Ha szívesebben edzenél barátoddal vagy barátnőddel, a Personal Gymben van lehetőséged megtenni ezt. Keresd a Szolgáltatások alatt a "kettő az egyben" személyi edzést.

 

 

Szólj hozzá Te is! Itt megteheted: