Mit tud a személyi edző?

 

edző

Az internet korát éljük. Minden bennünket érdeklő témáról számtalan cikket találhatunk az interneten. Amikor valaki komolyan beleveti magát az életmódváltásba, amely a táplálkozási és a testedzési szokások változtatásával jár, érdekesebbnél érdekesebb diétákat, testedzési programokat olvashat és a számára szimpatikusat egytől egyig ki is próbálja.

Több-kevesebb sikerrel.

Mit tud a személyi edző amit Te nem? A személyi edző tudja, hogy nincsen általános, minden embernél működő diéta, vagy edzésterv. Figyelembe veszi az életmódodat, a testsúlyodat, a testösszetételedet, a szervezeted aktuális erőnlétét és természetesen a kitűzött célodat. Ezen adatok ismeretében állítja össze Neked a megfelelő edzést és táplálkozást.

Sokan vannak, akik évek óta edzőterembe járnak, ismerik az erőfejlesztő gépek és a gyakorlatok neveit is, de sajnos azzal nincsenek tisztában, hogy az adott gyakorlat vagy gép melyik izomra van hatással. Személyi edződ segít tisztába tenni a dolgokat és megtanít mindenre ami a sikeredet szolgálja. Sokszor csak pár centiméter van a gyakorlat helyes és szabálytalan végrehajtása között, de ez az a pár centi, amely biztosítaná a gyakorlat hatékonyságát. Ha szabálytalanul edzel, olyan mintha nem edzenél. Csak az idődet pazarolod, nem beszélve a helytelen végrehajtások okozta sérülésekről.

Személyi edződ megtanítja és felügyeli a pontos végrehajtást, helyesen választja meg a gyakorlatok és erőfejlesztő gépek típusait célod és testformád tekintetbe vételével.

Személyi edződ átadja neked a tudást, amelyet később az élet minden területén tudsz kamatoztatni.

Személyi edződ megtanítja és felügyeli a pontos végrehajtást.
Személyi edző nem találgat! Felmér, számol és tervet ír.
A személyi edző nem próbálkozik! A személyi edző tudja a szervezet válaszreakcióit az edzésingerekre.
A személyi edző tudja, melyik gyakorlat miért következik és mire van hatással.
A személyi edző nem pazarolja az idődet.
A személyi edző 60 percesre írja edzéstervet.

 

 

 

Szólj hozzá Te is! Itt megteheted: