Sikeres fogyás személyi edző segítségével

fogyásTestsúly csökkentése!

A test súlyának csökkentését sokan tűzik ki célul. Azonban nem mindegy, hogy a testsúly mitől csökken. Személyi edző felkérésével fogyási terveid biztosan célba érnek.

 

Csökkenhet attól, hogy:

  • vizet veszít a szervezet
  • izmot veszít a szervezet
  • zsírt veszít a szervezet

Személyi edződ tudja, hogy a cél a zsírvesztés, mely tartós eredményt hoz, bár tudnunk kell, hogy a test zsírfeleslegét a leghosszabb folyamat leadni. A leggyorsabban, a folyadék távozik a testből (sok gyors diétának ez az alapja), mely amilyen gyorsan távozott, olyan gyorsan vissza is jön. Az izomtömegből fogyás is testsúlycsökkenést eredményez. Ha azt vesszük észre, hogy tömegünk gyorsabban csökken, de testünk kerülete nem változik jelentősen, biztos, hogy izmaink tömegéből veszítettünk. Ezt mindenképp el kell kerüljük. Személyi edzéseid alkalmával nem csak edzésprogramod, de étrended is a fogyási szándékaidat biztosítja.

Személyi edződ segít a megfelelő edzésprogrammal és táplálkozási ajánlással a legtöbbet kihozni a testsúlycsökkentő terveidből.

Fontos megjegyezd, helyi fogyás nem létezik! Lehetetlen, hogy csak a combodból vagy a hasadból fogyjál. A testedzés a fogyasztani kívánt testrészekre, nem hoz ilyen eredményt! Tehát, ne ülj órákat a combtávolító gépben, hogy vékonyabb legyen a combod és a személyi edződtől se várj ilyet. A rengeteg has gyakorlat sem fogja a hasadról eltüntetni a zsírpárnákat. Van egy mondás: "A kockás has, a konyhában készül." Ezt tartsd szem előtt.

A személyi edzéseken a kardió és aerob edzések pulzuskontrollal, a céltartomány megtartásával történnek. Hiszen az edzéssel céljaink vannak! Ne edzünk céltalanul!

Szólj hozzá Te is! Itt megteheted: