Privát edzőterem személyi edzővel – Personal Gym

Személyi edzői szolgáltatásomat választva, lehetőséged nyílik privát edzőteremben edzeni, amely a Personal Gym nevet viseli.

A 100 m2-en kialakított, professzionális gépekkel és eszközökkel felszeret privát edzőterem minden négyzet centimétere a Tied!!

Itt mindig egyedül edzel, nincsen több edző, vagy edzőtársad! A Personal Gymben csak Te vagy és én! Privát öltöző és zuhanyzó is a Tied, ahol senki nem zavar meg!

 

A Personal Gym egy nagy edzőterem kicsinyített mása, ahol az edzések hatékonyságát a lapsúlyos gépek, a Polar kompatibilis futópad és kerékpár, a szabad súlyok, TRX, Bosu, Kettlebbell, Fitness labda, Medicin labda és a Power Band, azaz a gumiszalag biztosítják.

A Personal Gym kellemes, nyugodt és motiváló légkörével segít Téged az edzésedre és a céljaidra koncentrálni.

Edzéseidhez biztosítom a törölközőt, az edzések utáni tusoláshoz a tusfürdőt és minden testápoló szert, hogy ezekre se legyen gondod.

A Personal Gymben, a privát személyi edző stúdióban minden a sikeredet szolgálja 100m2 területen, egy olyan légkörben, mintha otthon lennél!

 

Miért gondoltam, hogy szükség van a Personal Gymre?

Személyi edzőként sok vendégem volt a múltban, akik szerettek elvonultan edzeni. Inkább a szabadtéri edzéseket választották olyan helyen, ahol a madár sem járt, vagy a "Személyi edző házhoz megy" szolgáltatást.

Ők nem szeretik a nagy edzőtermek zsúfoltságát és hangzavarát, a várakozást az egyes gépekre és eszközökre, szeretnek a zuhanyzásnál egyedül lenni..... sorolhatnám még tovább, miért nem szeretnek edzőterembe járni. Ők voltak, akik a Personal Gym privát edzőterem megnyitására inspiráltak. A nagy edzőtermekben személyi edzőként láttam és felmértem ezen problémákat és hogy egy egy vendégemet mennyire frusztrálja.

Ha Te sem szeretsz fürkésző tekintetek kereszttüzében edzeni, a Personal Gym a Te edzőtermed!

Várlak sok szeretettel!

Ha már nem tudok időpontot adni a személyi edzésre a Personal Gymben, ajánlom figyelmedbe, az Online privát személyi edzést!