Személyi edzés személyi edzővel

Amikor valaki felismeri, hogy életmódján vagy testén változtatni szükséges, a legjobb és biztos módja a kezdésnek az, hogy személyi edzőt fogad. Személyi edzője a személyi edzéseken a céljait figyelembe véve, kimondottan a személyére szabott edzés és táplálkozási programot alakít ki, amely garantálja a folyamatos fejlődést.

Én a személyi edződ nem csak a folyamatos fejlődést biztosítom Neked, hanem egy privát edzőtermet is, ahol egyedül tudsz edzeni. Tudom, sokaknál nagyon fontos, hogy ne kelljen zsúfolt edzőtermekbe járni, mások izzadságának szagát érezni, esetleg idegenek után piszkosan hagyott gépekbe beülni.

Mennyibe is kerül a személyi edzés?

Először is! A legfontosabb amit itt megjegyeznék. A személyi edzésekre költött összeget ne kiadásnak vedd, hanem befektetésnek! Befektetés a Te új és egészséges életedbe, a biztos sikerbe. Hamarabb elérheted célodat, a tudást amelyet átadok neked magaddal viheted és a jövőben folyamatosan használhatod.

A bérletek árát úgy igazítottam, hogy minél többet jössz edzeni, annál kevesebbe kerüljön Neked. Három bérlet típus közül tudsz választani. A bérletek leírása és ára, az Árak menüpont alatt érhető el.

Nálam nincsenek rejtett költségek. Az edzőterem használatáért nem kell fizess. A bérlet kifizetése után nincsen több költséged, de van egy prémium szolgáltatásod, mely a sikereidet szolgálja.

Várlak szeretettel!

Krisztina, a személyi edződ