Személyi edzés

személyi edzőKöszöntelek honlapomon!

Szmetana Krisztina vagyok, személyi edző és táplálkozási-sport táplálkozási tanácsadó, a Personal Gym tulajdonosa.  – A segítségemet szeretném felajánlani, hisz tudom, hogy az életmódváltás óriási kihívás mindenki számára, amihez én barátságos környezetet, szakértelmet és privát edzőtermet biztosítok.

Személyi edzői és privát edzőtermi szolgáltatásaimat úgy próbáltam kialakítani, hogy ne csak a magas jövedelemmel rendelkezőknek legyen lehetőségük a személyi edzésre, személyi edző igénybevételére. Ne legyen luxus személyi edzővel edzeni!  Szeretném, ha mindenkinek lehetősége lenne egy olyan edzés -és életmódprogramban részt venni, amelynek sikerét edzőtársam és az én szakmai hozzáértésem és tapasztalatom biztosítaná.

Személyi edzői honlapom kialakításával is próbálok a segítségetekre lenni. A “Tudástár” link alatt, (amelyet a felső menüsorban találsz meg), rengeteg táplálkozással, testedzéssel és egészséggel kapcsolatos információt olvashatsz, amely információk folyamatosan frissítve vannak/lesznek.

Az egészséges, sportos, szép test elérésének küzdelmes útját egy szakmailag felkészült, profi személyi edző segítségével kellemesebbé lehet tenni. Nem kell, hogy egyedül küzdjél meg a kihívásokkal, hisz lehetőséged van magad mellé venni egy olyan személyt, aki átsegít a nehézségeken, számíthatsz rá, céljaid sikeres eléréséhez minden lehetséges eszközt a kezedbe ad. Te is a legjobbat érdemled! Ne érd be kevesebbel!

Végzettségeim:

 • fitness és testépítő oktató,
 • személyi edző EQF LEVEL 4,
 • funkcionális trainer,
 • power kardió trainer,
 • táplálkozási tanácsadó,
 • sportrehabilitációs tréner.

Keress meg bátran a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségek egyikén, ha célod:

 • a testtömeged csökkentése,
 • a testtömeged növelése,
 • az állóképességed növelése,
 • a teljes életmódváltás,
 • mozgást vinni az életedbe,
 • megelőzni a civilizációs betegségek kialakulását,
 • újra visszanyerni fittségedet.

Gyere Te is edzeni a Personal Gym-be,  ahol edzőtársam és én várok Rád! Itt nem kell tartsál a fürkésző tekintetek kereszttüzétől, biztosan a saját ütemedben és egyedül edzhetsz erőfejlesztő gépeken és eszközön a nap 24 órájában.

Választható szolgáltatásaimról többet ITT olvashatsz.

Magamról:

Kezdem azzal, hogy volt szerencsém a fitnessel együtt felnőni. Hogy ez mit is jelent? – a fitness úgy lett egyre népszerűbb Magyarországon, ahogy én cseperedtem.

Az első torna videók, -dvd-k, az első fitnessel foglalkozó havi magazinok, mind-mind ott voltak fiatalkori szobám polcain. Természetesen nemcsak a polcon sorakoztak, minden nap elő is vettem őket és együtt edzettem az amerikai sztáredzőkkel, majd később az itthoniakkal is. Imádtam ahogy változik a testem. Aztán eljött az a pont, amikor már nem volt kihívás, a változás pedig elmaradt. Ekkor elkezdtem képezni magam. Sporttudomány, anatómia, funkcionális anatómia…. Akkor még nem volt minden otthonban számítógép internet hozzáféréssel, így maradt a könyvtár és a könyvek. Ahogy egyre mélyebben ástam bele magam a sport és táplálkozástudomány rejtelmeibe, úgy került számomra új megvilágításba a mozgás és az étkezés. Számomra már a fitness nem "csak" testformálás volt, hanem az egészség megőrzésére irányuló tevékenység.

Megtanultam mennyi pozitív hatása van a mozgásnak, milyen rossz következményei lehetnek a mozgásszegény életmódnak és helytelen táplálkozásnak. Fiatalon, tudom kevesen foglalkoznak a középkorú énjükkel, pedig ez a legnagyobb hiba, amelyet elkövethetünk. A mai edzésed és étkezési szokásaid, holnap hozzák meg eredményüket! Fiatalkori edzésed pozitív hatásait 40 éves korod felett fogod tudni igazán kamatoztatni. Persze soha nem késő elkezdeni.

Ahhoz, hogy erre a helyes szemléletre sokakat meg tudjak tanítani és segítségükre tudjak lenni az egészséges és fitt életmód kialakításában, egy olyan iskolát kerestem, amely biztosítja számomra a magasfokú képzést és gyakorlatot. Így esett a választásom az Intenational Wellness Institute (IWI)-ra, ahol nyugati színvonalú és mindenre kiterjedő képzésben volt részem. A tanulást a mai napig nem hagytam abba, tudásomat folyamatosan bővítem, hiszen ahogy az orvostudomány, úgy a sport tudomány is napról napra fejlődik.

Köszönöm, hogy időt szakítottatok történetem elolvasására.


 

 

Minden amit tudni szeretnél

a személyi edzésről:

Sokan elgondolkodtatok már azon, hogy érdemes e személyi edzővel edzeni?! Hogy erre a kérdésre választ kapjatok, tudnotok kell mindent a személyi edzésről és arról, hogy ki is a személyi edző és mi az, amiben a segítségetekre tud lenni!