Életmód Workshop

workshop

Úgy érzed nincsen szükséged személyi edzőre, de vannak kérdéseid? Szeretnél többet tudni a táplálkozásról, a testedzésről? Életmód váltás előtt állsz? Nem vagy biztos abban, hogy az edzéseid célod elérését szolgálják? Szeretnél hozzád hasonló emberekkel találkozni és megosztani a tapasztalataitokat?

Havonta kétszer workshopot tartok, hogy ne legyenek megválaszolatlan kérdéseid. A téma két hetente változik: életmód, testedzés, táplálkozás.

Ha vannak otthon eszközeid, amikkel edzenél, de nem tudod milyen gyakorlatokra használhatod őket, bemutatom a megfelelő használatot, a gyakorlatokat és a kivitelezést. Amennyiben edzőterembe jársz, de fejlődésed megakadt, megbeszéljük, hogy mi okozza ezt és hogy tudsz továbblépni.

Sokan vagytok, akik nem szívesen mentek edzőterembe edzeni, de otthon szívesen mozognátok. A workshop alkalmával tanácsokat kaptok egy otthoni “eszközpark” kialakítására. Egy olyan “eszközparkról” beszélünk, melynek létrehozása nem jár nagy költséggel, nincsen nagy helyigénye, mégis elérheted vele a kitűzött célodat. Legyen a cél a testsúly csökkentése, az izomtömeg növelése, de akár az állóképesség fejlesztése.

Jelentkezni a tárgy megjelölésével és az időpont foglalásával tudsz. A személyi edző-workshop árait ITT találod meg.

A személyi edző-workshop tartalmazza a havi edzés megtervezését, amennyiben a táplálkozás témában vagy érdekelt, táplálkozási ajánlást.


 

Minden amit tudni szeretnél a személyi edzésről

Sokan elgondolkodtatok már azon, hogy érdemes e személyi edzővel edzeni?! Hogy erre a kérdésre választ kapjatok, tudnotok kell mindent a személyi edzésről és arról, hogy ki is a személyi edző?!