Online személyi edzés

technology-798619_1920

Az online személyi edzés szolgáltatást, olyan edzeni vágyóknak ajánlom, akiknek az időbeosztása vagy lakhelye nem engedi a Personal Gym - Privát edzőterem látogatását, de szükségük van egy szakmailag felkészült személy útmutatására.

A szolgáltatás igénybevételéhez internetkapcsolatra és web kamerára van szükséged. Minden pontosan ugyanúgy zajlik, mint a személyes edzéseken, a távolságot az online kapcsolattal hidaljuk át.

Az első "találkozás", azaz videós kommunikáció alkalmával megtörténik az állapotfelmérés, kielemezzük életmódodat, meghatározzuk a rövid és hosszú távú céljaidat és megbeszéljük, hogy hetente mennyi alkalommal és hol lesz lehetőséged edzeni.

Az edzésterved, mely 100%-osan a céljaidnak és egyéni igényednek figyelembe vételével lesz személyre szabva, a következő napon kapod meg. Minden gyakorlat videón, részletes leírással kerül a kezedbe, a helyes kivitelezés elsajátítása érdekében.

Két hetente videós kommunikáció formájában kielemezzük az eltelt időt, majd jön az újabb gyakorlatsor videóval - leírással. Ez a folyamatos online kapcsolat biztosítja, hogy a fittségi állapotodnak megfelelő edzésprogramban tudjál részt venni.

Az online elérhetőség 24 órás, így bármilyen kérdésed merülne fel, a válaszom 5 órán belül megkapod.


 

Minden amit tudni szeretnél a személyi edzésről

Sokan elgondolkodtatok már azon, hogy érdemes e személyi edzővel edzeni?! Hogy erre a kérdésre választ kapjatok, tudnotok kell mindent a személyi edzésről és arról, hogy ki is a személyi edző?!