Online edzés

Az online személyi edzés szolgáltatást, olyan edzeni vágyóknak ajánlom, akiknek az időbeosztása vagy lakhelye nem engedi a Personal Gym – Privát edzőteremben való edzést, vagy a Personal Gym telítettsége miatt, már nincs lehetőségük a privát személyi edzésre, de szükségük van egy szakmailag felkészült személyi edző útmutatására.

Amikor edzésprogramot vagy diétás étrendet keresel magadnak a világhálón, sok előre megírt program közül tudsz választani és akár ingyen vagy előfizetéssel felhasználni. Vigyázz velük!

Ezek a programok nem személyre szabottak! Nem veszik figyelembe edzettségi szintedet, testsúlyodat, esetleges régi sérüléseidet. Ami a barátodnál működik, nem biztos, hogy nálad is fog. Nem mindegy milyen edzettségi szinten vagy, nem mindegy, hogy az ízületi mozgáskiterjedésed elegendő e a gyakorlat helyes végrehajtásához, sőt a pihenő idők és az edzés hossza sem azonos a különböző edzettségi szinten lévő egyéneknél.

A diétákkal ugyanez a helyzet. Fontos, mennyi a testzsír nélküli tömeged. Lehet, mindketten 80 kg-osak vagytok…de az egyikőtökön csak 8 kg zsír van, míg a másik 20 kg-nyi testzsírral rendelkezik. A szükséges kalóriabevitel, ami a fogyást biztosítja, nem egyforma.

…és még valami: találtál egy szimpatikus programot, tele jobbnál jobb gyakorlatokkal, de nem tudod, hogy kell végrehajtani őket. Megkeresed a You Tube-on. Vigyázz vele! Sajnos rengeteg helytelenül végrehajtott gyakorlatot töltenek fel ezekre a csatornákra. A rosszul végrehajtott gyakorlattal több kárt csinálsz magadnak, mint hasznot. Sérülésveszélyes, nem biztosítja a fejlődést, nem beszélve arról, hogy egy rosszul megtanult gyakorlatot újra megtanulni nagyon sok idődet veszi el.

Az Online privát személyi edzést akkor válaszd, ha:

 • Szükséged van valakire, aki megmutatja, hogy tudod kiküszöbölni a hibákat, amelyek az eredményes edzés útjában állnak, nem akarsz több időt elpocsékolni,
 • Szükséged van valakire, aki rendszeresen felügyeli az edzésedet és az étkezésedet,
 • Unalmasnak találod a mostani edzésprogramodat,
 • Csak otthon tudsz edzeni,
 • Szükséged van valakire, aki utat mutat, támogat és elszámolásra kötelez,
 • Nem tudtad megvalósítani céljaidat,
 • Úgy érzed itt az ideje az életmód váltásnak.

Bármi legyen is a célod, én meg tudom adni neked! Strandforma elérése, szálkásítás, súlyfelesleg leadása, vagy szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben, izomtömeget, hajlékonyságot növelni, akár a mobilitásodat fokozni.

Miben más a Pesonal Gym online személyi edzése, mint más online edzés?

 • Minden edzésedre más és más edzésprogramot kapsz, így nem kell ugyanazokat a gyakorlatokat unalomig ismételd
 • Okosórádra is feltöltheted a programot
 • Nyomtatható és online verzióban is megkapod az edzésprogramot
 • Táplálkozási ajánlást és folyamatos kontrollt biztosítok a teljes idő alatt, míg velem edzel
 • Edzéseidről vissza jelzést készítesz, melyet rögtön kiértékelek

Megkapod tőlem a személyre szabott edzéstervet, ami eredményes és hatékony, ami segít elérni célodat. Segítelek mindenben, de az edzést elvégezni nem tudom helyetted, mert az lesz az egyetlen része a programnak, amit egyedül kell, hogy megoldjál.

Együtt felépítjük edzésprogramodat, étkezésedet, az igényeidre és lehetőségeidre szabva,  segítségedre pedig az alább felsoroltak lesznek:

 • Online hozzáférés és saját profil a Personal Gym online edzésprogramjához,
 • Statisztika grafikonon a testsúlyod változásáról,
 • Lehetőség a saját fotó feltöltésére, hogy ne csak számokban lássad az eredményt, de magadon is,
 • Kimondottan részedre összeállított napi edzéstervek, amelyek fotókkal, videóval és szöveges tartalommal segítenek a helyes mozdulat kivitelezésében, hogy soha ne érezd magad elhagyatottnak,
 • Az edzéstervedet nyomtatható formában is eljuttatom neked, hogy magaddal tudd vinni az edzőterembe,
 •  Az edzéstervedet Apple okosórádra is tudod tölteni, így nem kell papírlappal járj az edzőterembe.

Ééééés lesz mindig egy emlékeztetőd! Igen, tőlem, hogy edzés napod van, itt az ideje az edzés elkezdésének!

Nem számít, hogy csak most kezdesz edzeni, nem számít mennyi idős vagy, nem számít, hol fogsz edzeni, az sem számít mi a célod, hiszen a program kimondottan a személyedre lesz szabva. Elmondod a lehetőségeidet, a céljaidat, én pedig ahhoz igazodva írom meg napról napra az edzéstervedet.

Tehát itt az ideje, hogy tegyél magadért! Csak egy órára tedd le a munkát, a gyerekeket és foglalkozz végre magaddal, a saját egészségeddel és testeddel!

Még csak ki sem kell, hogy mozdulj otthonról! Van ennél jobb lehetőséged? Ne várj tovább!

A jó hír az, hogy itt vagyok és segítek!

A rossz az, hogy Te vagy az, akinek dolgoznia kell ezért! A sikerhez vezető út nem lesz rövid, ráadásul még kényelmes sem! Mert a kényelem nem hoz változást!

Az online privát személyi edzés ára: 35,000,-/hónap

 

 >Előző szolgáltatás<                                                                        >Következő szolgáltatás<


Minden amit tudni szeretnél a személyi edzésről

Sokan elgondolkodtatok már azon, hogy érdemes e személyi edzővel edzeni? Hogy erre a kérdésre választ kapjatok, tudnotok kell mindent a személyi edzésről és arról, hogy ki is a személyi edző!

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is! Itt megteheted: