Workshop edzés/táplálkozás

Úgy érzed nincsen szükséged személyi edzőre, de vannak kérdéseid? Szeretnél többet tudni a táplálkozásról, a testedzésről? Vannak kérdéseid az életmód-váltással kapcsolatban? Nem vagy biztos abban, hogy az edzéseid célod elérését szolgálják? Szeretnél hozzád hasonló emberekkel találkozni és megosztani a tapasztalataitokat?

Személyi edzőként havonta kétszer workshopot tartok, hogy ne legyenek megválaszolatlan kérdéseid. A téma két hetente változik, a testedzés és táplálkozás terén. Ha tervezed az életmódváltást, gyere el a workshopra kérdéseiddel. Segítséget kapsz minden témában.

Ha vannak otthon eszközeid, amikkel edzenél, de nem tudod milyen gyakorlatokra használhatod őket, bemutatom a megfelelő használatot, a gyakorlatokat és a kivitelezést. Amennyiben edzőterembe jársz, de fejlődésed megakadt, megbeszéljük, hogy mi okozza ezt és hogy tudsz továbblépni.

Sokan vagytok, akik nem szívesen mentek edzőterembe edzeni, de otthon szívesen mozognátok. A személyi edző workshop alkalmával tanácsokat kaptok egy otthoni "eszközpark" kialakítására. Egy olyan "eszközparkról" beszélünk, melynek létrehozása nem jár nagy költséggel, nincsen nagy helyigénye, mégis elérheted vele a kitűzött célodat. Legyen a cél a testsúly csökkentése, az izomtömeg növelése, de akár az állóképesség fejlesztése.

A személyi edző-workshop ára: 15,000.-

 

>Előző szolgáltatás<                                                                        >Következő szolgáltatás<


Minden amit tudni szeretnél a személyi edzésről

Sokan elgondolkodtatok már azon, hogy érdemes e személyi edzővel edzeni?! Hogy erre a kérdésre választ kapjatok, tudnotok kell mindent a személyi edzésről és arról, hogy ki is a személyi edző?!

Szólj hozzá Te is! Itt megteheted: