You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Indulj el az utadon

Küzdj a célodért

Győzd le önmagad

Be better

Be Better

Online Fitness és Táplálkozás

Kipróbáltál már minden diétát, mégsem vagy sovány, és nem érted, miért nem működik nálad, ami másnál igen? Úgy érzed, hogy következetesen edzel, de valójában nem úgy nézel ki, mintha edzenél? Lehet, hogy tudod, mit kell tenned, de nem tudsz következetes maradni, mert nincs támogatásod? Többször próbálkoztál már, mégsem sikerült? Valahol mindig elbuksz? Belefáradtál abba a mentális energiába, amit azzal töltöttél, hogy egyedül, vagy más, nem működő programokkal próbáltad elérni célod? Ha ezek közül bármelyik igaz rád, akkor a Be Better személyre szabott programja neked szól.
Ne add fel!
Szállj harcba még egyszer!
Utoljára!
Együtt erőt és önbizalmat építünk!
Segítek neked, hogy csodálatosan nézzél ki és úgy is érezd magad. A Be Better programmal mindent a kezedbe adok, amire szükséged van a célod eléréséhez.

Eljött a Te időd
Többször próbálkoztál már, mégsem sikerült? Valahol mindig elbuksz? Belefáradtál abba a mentális energiába, amit azzal töltöttél, hogy egyedül, vagy más, nem működő programokkal próbáltad elérni célod?
Minden tudásom a Tiéd
Megtanítalak a türelemre, a magabiztosságra és hogy szeresd az utad minden lépését. Élvezni fogod a fejlődést és jobban fogod szeretni magad, mint valaha.
Készen állsz?
Ne késlekedj! Nem várhatsz a végtelenségig! Te is tudod, minél később kezded el a célod felé vezető utat járni, annál nehezebb lesz, annál messzebbről indulsz útnak.
Ezért működik a

Be Better Premium online program

Kiértékelés
A közös munkánk egy alapos kérdés sorozattal kezdődik, ahol feltérképezem a személyes céljaidat, és megtudom a táplálkozási, anyagcsere-, fitnesz- és sérülési előzményeidet, hogy biztosan tudjam hol tartasz jelenleg és hova szeretnél eljutni. Elmondod nekem, hogy mit van lehetőséged megtenni a célod eléréséért.
Edzésprogram
A személyre szabott edzésprogram készítésekor közösen meghatározzuk a mennyiséget, az intenzitást és a gyakoriságot, hogy megfeleljen a céljaidnak, képességeidnek, időbeosztásodnak és prioritásaidnak. A programban a gyakorlatokat úgy választom ki, hogy az tökéletesen illeszkedjen a testalkatodhoz, test és neurológiai típusodhoz.
Táplálkozási terv
Olyan személyre szabott táplálkozási tervet készítünk közösen, ami követhető és illeszkedik hozzád és az életmódodhoz. Nem egy szigorú étrendet kell kövess, hanem megtanulod kiválasztani a testi és mentális egészségednek megfelelő ételeket.
Támogatás
A Be Better applikációban folyamatosan értékeléseket és kiigazításokat kapsz tőlem, így a programod megfelelően fog haladni. Napi és heti űrlapokat töltesz ki, így támogatva a fejlődést.

Mondd meg, mit szeretnél!

Én segítek neked megvalósítani. Először is megismerem az életmódodat, az igényeidet és a konkrét céljaidat. Aztán a program során megadok neked mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy jobban nézz ki, jobban érezd magad és jobban teljesíts, mint ahogyan azt eddig gondoltad volna.

Valószínűleg már több diétás és edzésprogramot is kipróbáltál a múltban, és arra a következtetésre jutottál, hogy hosszú távon egyszerűen nem működnek. A mindent vagy semmit diétás megközelítés helyett én egy fenntartható, gyakorlatokon alapuló megközelítést alkalmazok, hogy egészséges szokásokat építsünk be az életedbe, napról napra.

Az eredmény?
Le fogod adni a súlyt (és a centiket), ami évek óta nem sikerült. Több energiád lesz, mint valaha. Fizikai erőre teszel szert, és új önbizalmat nyersz a tested iránt. Maradj elszámoltatható és következetes a személyes segítségemmel.
A szakmai életemet annak szenteltem, hogy segítsek a hozzád hasonló embereknek abban, hogy fittebbek, erősebbek és egészségesebbek legyenek, mint valaha. Bármilyen akadályok merülnek fel, segítek leküzdeni őket a programod módosításával vagy új megoldások felajánlásával.
Végül pedig tudd, hogy itt vagyok, hogy támogassalak minden lépésedben, bármit is dobjon az élet. Alakítsd ki most azokat a szokásokat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy jobban nézz ki és jobban érezd magad egy életen át. Az egészséges, fitt test nem csak az ételekről és a testmozgásról szól (bár ez is fontos). Hanem arról is, hogyan gondolkodsz és érzel, és mi az, ami fontos számodra.

A Be Better Prémium programmal a személyi edződ, étkezési tanácsadót és coachod leszek. Együtt megtaláljuk az okát az eddigi kudarcaidnak és kijavítjuk a hibákat. Megtanítalak a türelemre, a magabiztosságra és hogy szeresd az utad minden lépését.
Személyesen segítek abban, hogy életed legjobb formáját hozd. Ne küzdj egyedül. Szerezz olyan tartós eredményeket, amelyeket soha nem gondoltál volna lehetségesnek! Ahhoz, hogy formába lendülj, következetesnek kell lenned. Ahhoz, hogy következetes legyél, segítségre lesz szükséged. Keress bátran! Együtt sikerre vagyunk ítélve! Szeretném, ha elfogadnád azt a tényt, hogy semmi sem jön könnyen és ha valamit igazán akarsz, meg kell dolgoznod érte és nem szabad abbahagyni a munkát, amíg el nem éred a célod!
Ez egy izgalmas utazás első lépése!
El szeretnék indulni az úton

Élvezni fogod a fejlődést és jobban fogod szeretni magad, mint valaha

A Be Better Prémium online programjával az edzésprogramod és étkezésed kimondottan a Te számodra tervezem, hogy megfeleljen a céljaidnak, igényeidnek, tapasztalati szintednek, testtípusodnak, idegrendszeri típusodnak, időbeosztásodnak, és sérülési előzményeidnek. Ha követed az instrukciómat és őszinte vagy magaddal, sikerülni fog a vágyott cél elérése.

Fogyj le, erősödj, és legyen több energiád.
Mindig a Te igényeiből és céljaiból indulok ki. Aztán együtt kidolgozunk egy tervet, amely segít abban, hogy jobban táplálkozz, mozogj és élj - úgy, hogy az a testednek és az életednek megfeleljen.
Megkapod az összes szükséges támogatást - utad minden lépésénél. Megszüntetem a találgatásokat, és biztosítom a felelősségre vonást, az irányítást és a támogatást, amire szükséged van ahhoz, hogy következetes maradj, bármit is dobjon az élet. Mindent együtt csinálunk.

Érd el a céljaidat - még akkor is, ha az élet az őrületbe kerget.
A nagy céljaidat apró napi gyakorlatokra bontom, amelyek hatalmas változásokat eredményeznek. Ennek eredményeképpen úgy haladsz majd a céljaid felé, hogy soha nem érzed magad túlterheltnek, és olyan szokásokat építesz ki, amelyek egy életen át tartanak. Nem kell a végletekig elmenned ahhoz, hogy elképesztő eredményeket érj el. Segítek elérni a céljaidat anélkül, hogy felforgatnám az életedet.

Egészségügyi előnyök a fogyáson túl.
Tudományosan megalapozott coaching módszerem többet tesz annál, minthogy megtanítom, hogyan étkezz jobban. Végül nem csak arról fog szólni, hogy mit veszítesz, hanem arról is, hogy mit nyersz: tudást, kontrollt és önbizalmat, ami abból fakad, hogy tudod, bármire képes vagy.

A közös munka során átadom a legjobb táplálkozási útmutatásokat, amelyek segítenek abban, hogy energikus és egészséges legyél, élettel teli életet élj és elérjed az áhított célodat. Tudni fogod a napi kalóriabeviteled, és azt, hogy mennyi szénhidrátot, fehérjét és zsírt fogyassz ahhoz, hogy elérd a célod.
Az edzésprogramodat az aktuális edzettségi szintedhez igazítom és olyan gyakorlatokat adok, amelyeket biztonsággal végre tudsz hajtani akár otthoni, akár edzőtermi körülmények között is.
Megtanítalak odafigyelni a tested minden jelzésére és hogy tudjál olvasni ezekből a jelekből. Minden napra érdekes és ezt a tanulást szolgáló önmegfigyelő kérdésekre fogsz válaszolni. Olyan dolgokat tudhatsz meg magadról, amik eddig fel sem tűntek, vagy nem gondoltad őket fontosnak, de mégis ezek az apró dolgok hátráltatták az eddigi sikeredet.
Igen, ezt szeretném


Ez a program azoknak szól, akik szeretnének fogyni és testzsírt veszíteni, fizikai erőt és önbizalmat építeni, tartós eredményeket elérni, és egyszer s mindenkorra kilépni a diétás hullámvasútból.
Nem egy őrült diétát vagy edzésprogramot adok neked, amit követned kell; ehelyett segítek neked olyan szokásokat kialakítani, amelyek örökké tartó eredményeket hoznak.

Eleged van a "gyorsjavító" programokból, és hajlandó vagy időt szánni arra, hogy fenntartható módon formába lendülj? Ha már kipróbáltál mindent, és "kudarcot vallottál" - vagy egyszerűen nem tudsz kitartani mellettük -, tudd, hogy nem vagy egyedül. És ez nem a te hibád. Hiszen az öncélú edzés- és táplálkozási programok az esetek 98 százalékában kudarcot vallanak. Arról nem is beszélve, hogy a fitnesziparban eltöltött sok év után tucatnyi diéta- és edzéshóbortot láttam jönni és menni. Ezért nem követem a hóbortokat. Ehelyett olyan megvalósítható napi cselekvéseket tanítok meg, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy illeszkedjenek egy elfoglalt életmódhoz.

A lényeg:
Segítek, hogy a fitnesz és a táplálkozás az életed részévé váljon, anélkül, hogy átvenné az irányítást.
Talán már régóta nem érezted a jó egészséggel járó lelki békét, az önbizalmat, hogy azt csináld, amit igazán szeretnél.
Ha készen állsz arra, hogy olyan tested legyen, amilyet megérdemelsz, és egyszer s mindenkorra átvedd az irányítást az egészséged és a fittséged felett, akkor kész vagyok segíteni neked. Nincs korlátozó diéta. Nincs mindent vagy semmit edzés. Csak egy tudományosan bizonyított program, amely zökkenőmentesen illeszkedik az életmódodba - és a támogatás, amire szükséged van, minden egyes lépésnél. Egészségesebb, fittebb és erősebb szeretnél lenni - és így akarsz maradni életed végéig.

Készen állok arra, hogy segítsek megtapasztalni mindazt, amit az egészséges életmód nyújtani tud.

De a következő lépés már csak rajtad múlik.

Megteszem ezt a lépést

Ha nem most, akkor mikor?


Komolyan, mikor van az, hogy elég, elég?
Ha az elmúlt 10, 20 vagy 30 évben újra és újra a fogyással és a hízással küzdöttél... nem unod még?
Ha frusztrált vagy, mert bármit is próbálsz ki, nem tudsz tartósnak tűnő, következetes fejlődést elérni...nincs eleged belőle?
Ha semmi mást nem akarsz, mint meztelenül állni a tükörben, és szeretni azt, amit látsz... nem állsz készen arra, hogy ezt megvalósítsd?
... belső beszélgetések, amiket magaddal folytatsz arról, hogy össze kellene szedned magad
...a fantáziádban a kép magadról ahol jobban érezned magad és mennyivel boldogabb vagy, miután végleg leadtad a súlyodat.
Sajnos a gondolkodás, a gyötrődés, a reménykedés és a fantáziálás valójában nem hoz változást.
A legtöbb ember addig nem változtat, amíg késő már a változáshoz. Ne légy olyan, mint a legtöbb ember.
Nem kell elfogadnod, hogy a megrekedés a valóságod.
Nem kell, hogy frusztráljon a fejlődés hiánya.
Nem kell elfogadnod azt az érzést, hogy semmi sem működik nálad.

Változtathatsz
Sokaknak segítettem pontosan abban a változásban, amit Te is szeretnél elérni.
A legnagyobb különbség az... hogy ők egy pillanatig sem voltak hajlandóak tovább frusztráltnak és stresszesnek lenni.
Nem voltak hajlandóak több időt áldozni anélkül, hogy előrelépés történt volna.
Elegük volt, húztak egy vonalat a homokba, és azt mondták, hogy ma van a nap! Ezt most magamért teszem! Ezt a jövőmért teszem! És ezt teszem a családomért!

Neked is pontosan ugyanez a lehetőséged van.
Ha egyszer megteszed ezt a lépést, az egyetlen kérdés, amin elgondolkodsz, hogy... mi a fenéért nem tettem ezt korábban.
Nem kell elhinned, amit mondok. Nézd meg magad.
Tudom, hogy milyen hasznos lesz.
Tudom, mennyivel jobban fogod érezni magad.

Ha szükséged van egy jelre, itt van...LÉPJ!
Mennyi időt vagy hajlandó még feláldozni?
Nem érdemel jobbat a jövőbeli változatod?
A családod nem érdemel jobbat?
Nem érdemelsz jobbat ebben a pillanatban?

Soha nem lesz jobb alkalom az egész életedben, mint most. Ha egy biztos módszert akarsz, hogy megrekedj és frusztrált maradj... Halaszd a dolgokat későbbre. Mondd, hogy majd holnap megcsinálod. Várd ki a megfelelő időpontot. Ha sikert akarsz... Csináld most. Ha ez az üzenet a szívedhez szólt, ne csak gondolkodj rajta... tegyél érte valamit.
Nem várok tovább

Prémium
Program

Edzésprogram

– Személyre szabott

Miután regisztráltál a programra, megkapod a felhasználó nevedet és a jelszavadat a be Better oldalad belépéséhez, ahol várni fog téged egy Életviteli - Egészségügyi kérdőív és egy állapotfelmérő gyakorlat sor. Miután mindent kitöltöttél és elküldted nekem a Be Better applikáción keresztül, 1-2 napot vesz igénybe a terv elkészítése. Ez azért van így, mert nem sablon diétát és programot adok, és időbe telik, amíg kidolgozom az egyéni táplálkozási terved és edzésprogramod. Tehát, ha gyorsan elvégzed a feadataidat, 24-48 órával később, már el is indulhatunk a közös utunkon.

A legtöbb étkezési program/diétás terv kőbe van vésve, ami arra kényszeríti az embert, hogy kövessék ezt a formát. Én azonban tudom, hogy ez nem működik, nem szoríthatlak határok közé. Hiszen azárt fizetsz nekem, hogy megoldást találjak az eddig nem működő diáták helyére. Olyan diétás tervet készítek, amely illeszkedik a test és neurológiai típusodhoz, az életmódodhoz, és a céljaidat szolgálja.

Személyre szabott edzésterv, személyre szabott étkezési ajánlás, receptkönyv, amelyben 100 egészséges és könnyen elkészíthető a diétás étkezésbe illő ételeket találsz, 3 mindfullness könyv, a biztos sikerért. Napi kérdéssor különböző támákban, amelyet kitöltve vissza kell küldél nekem a Be Better applikáción keresztül. Minden reggel rövidebb, vagy hosszabb.

Az edzésprogramodat olyan formátumban készítem el, amely egyedül rád és az időbeosztásodra szabott, hogy mindig következetes tudj maradni. Gyakorlataid a Te sajátos végtaghossz és biomechanikádon alapulnak majd; lehetővé téve, hogy a NEKED megfelelő gyakorlatvariációkat használd, így elkerülheted a sérüléseket. A személyre szabott edzés előtt, egy olyan felmérési folyamatot végzünk el, amely a személyiségtípusod meghatározását, végtagméréseket, mozgásszűréseket tartalmaz. Miután megkapom ezeket az információkat, egy olyan személyre szabott programot kapsz kézhez, amelyet a legtöbben nem igazán tudnak felfogni.

A Be Better személyes applikációban, a fiókodban látod majd a programokat. Minden edzésprogram gyakorlatait meg tudod nézni és le is írom neked a helyes végrehajtást és azt is, hogy mire kell figyelj a gyakorlat végzése közben.

A Be Better Prémium online applikáción keresztül, bármikor a nap folyamán tudsz nekem üzenetet küldeni, melyet 1 órán belül megválaszolok. Minden héten van egy bejelentkezésed felém, amikor megbeszéljük a hetedet és kiértékeljük azt.

Nem, nincsen. De szeretném, ha megértenéd, hogy az eredményekhez idő kell. 3 hónap alatt már el lehet érni szép eredményeket az élemód váltás területén. 6 vagy 12 hónap után már biztos lehetsz abban, hogy használni is tudod az együtt tanultakat. Nem szeretnélek kötelezni arra, hogy egy évet maradj velem, hisz Te vagy az aki érzi, hogy mikor engedheted el a kezem.

Ha úgy érzed haladó vagy, tudsz és akarsz is egyedül dolgozni ez a program neked való

4 hetes edzőtermi program

Prémium
Ha maximális eredményeket akarsz elérni, akkor le kell hajtanod a fejed, és munkabíróvá kell válnod. Amikor ezt a programot csinálod, lesz idő, amikor fáradt leszel, hatalmas sóvárgások törnek rád. Lesznek akadályok az úton, de ha kitartasz, az eredmények is meglesznek. A program teljes elkötelezettséget igényel a cél iránt.
Minden a programról
Szmetana Krisztina

a személyi edződ

Nem vagyok celeb, vagy fitness modell.

Ugyan olyan egyszerű ember vagyok, mint te.

Tudom milyen a célért küzdeni és milyen elbukni, majd felállni, újra harcba szállni és végül a célt elérni.

Ezért hiszem, hogy tudok segíteni neked. 47 éves vagyok, a 20 éves szakmai életemet annak szenteltem, hogy segítsek a hozzád hasonló embereknek.

Javíts az életeden

Találd meg a harmóniát tested és elméd közt

Miért a Be Better?

Mert a hét 7 napján, 24 órában fordulhatsz hozzám, ha motivációra, tanácsra, vagy támogatásra van szükséged.

Biztos tudományos módszerekkel az eddig lehetetlennek tűnő célodat érheted el. Segítek elszámoltathatónak, motiváltnak maradni.

Megnézem a programokat
180
+
Elégedett ügyfél
100
%
Célok elérésének aránya, azok közt, akik betartották az instrukcióimat
20
év
Szakmai tapasztalat
Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével és 24 órán belül válaszolunk!

Mindig szívesen válaszolunk az edzéssel, a táplálkozással és az életmódváltással kapcsolatos kérdéseire.