You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
baba-mama-torna-a-privat-szemelyi-edzo-studioban
baba-mama-torna-szemelyi-edzo-vezetesevel

Baba Mama torna

Folytatnád az edzést, de nem tudod kire hagyni a Csöppséget? Esetleg a hosszú egyedül töltött hónapok után újra kimozdulnál otthonról? Gyere edzeni a Csöppséggel a Personal Gymbe, a privát személyi edzőterembe! Nem kell másra bízzad őt, együtt lehettek, eredményesen el tudjátok tölteni az időt a közös edzéssel.

A szülés utáni testmozgás elkezdésének ideje függ a szülés módjától. A felépülési idő hosszabb egy császáros szülésnél, mint a természetesnél. Az is számít, hogy terhességed előtt és/vagy alatt sportoltál e rendszeresen. Mindezeket figyelembe véve, kérjed ki Szülész orvosod véleményét a sportolás elkezdésének idejéről. Amint zöld utat kapsz, várlak szeretettel a Personal Gym privát személyi edzőterembe a Baba-Mama tornára.

A Baba-Mama torna során, különös figyelmet szentelünk a medencefenék izomzatának erősítésére, mely a baba súlya miatt megnyúlt és elgyengült. A gyakorlatok segítenek gyorsabban helyre állítani az izmok állapotát. Az edzések teljes ideje alatt végig a kisgyermekeddel vagy, sőt végig testközelben.

Ha nem szereted a zsúfolt edzőtermeket és szeretnél egy privát személyi edzőteremben edzeni, várlak szeretettel a Personal Gymben, az egyetlen professzionális gépekkel és eszközökkel felszerelt privát személyi edzőteremben. Amennyiben személyi edzésben látod fejlődésed útját, válasz két személyi edzőink közül.

Holnap azt kívánod, bárcsak ma elkezdted volna

  • 60 perces személyi edzés
  • Étkezéi tanácsadás
  • Izomtömeg növelés
  • Test zsír csökkentés
  • Állóképesség javítás
Havi bérletek
Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével és 24 órán belül válaszolunk!

Mindig szívesen válaszolunk az edzéssel, a táplálkozással és az életmódváltással kapcsolatos kérdéseire.