You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
battle-rope-edzes-szemelyi-edzovel
battle-rope-edzes-szemelyi-edzo-studioban

Battle rope edzés

A Battle rope, vagy Cross training kötél használata szórakoztató, különösen az első alkalommal. Nehéz nem mosolyogni, amikor újra gyereknek érzed magad, ahogy lengeted a kötelet. Azonban hamar rájössz, hogy ez az öröm, korai volt.

A Battle rope-al végzett gyakorlatok intenzív edzést biztosítanak, számos előnyt eredményez minden fittségi szinten lévő ember számára.

A személyi edződ erőnléti szintednek megfelelően állítja össze a gyakorlatsort. Az edzések javíthatják a szív- és keringési rendszer egészségét. A Batte rope-al végzett edzés a pulzust magasan tartja és közben ellenállással dolgozatja meg izmaidat.

Legyél kezdő, aki nem tud megcsinálni egy szabályos fekvőtámaszt; vagy haladó, aki százasával nyomja őket; az edzésprogram kihívás lesz.
A Battle rope azon kevés eszközök egyike, amelynek használata szinte minden nagyobb izomcsoportot megcéloznak. Egész testet átmozgató edzést végzünk vele. Nyilvánvaló, hogy a kötél leginkább a felsőtestet dolgoztatják meg, mivel a karjaiddal lendíted, azonban a lábadat és a csípődet is megdolgoztatod, mivel a kötélgyakorlatok végzése közben jó tartásra van szükséged az egyensúly megtartásához.

Rendszeres használata a személyi edzéseken javíthatják a koordinációt, mivel a kötél arra kényszerít, hogy mindkét karodat egymástól függetlenül mozgasd.

Ha nem szereted a zsúfolt edzőtermeket és szeretnél egy privát személyi edzőteremben edzeni, várlak szeretettel a Personal Gymben, az egyetlen professzionális gépekkel és eszközökkel felszerelt privát személyi edzőteremben. Amennyiben a személyi edzésben látod fejlődésed útját, válassz két személyi edzőink közül.

A Battle rope edzés fejleszti

  • szív és keringési rendszert
  • állóképességet
  • izomerőt
  • stabilitást
  • mobilitást
  • koordinációt
Havi bérletek
Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével és 24 órán belül válaszolunk!

Mindig szívesen válaszolunk az edzéssel, a táplálkozással és az életmódváltással kapcsolatos kérdéseire.