You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
power-cardio-szemelyi-edzo-vezetesevel
power-cardio-szemelyi-edzo-vezetesevel-szemelyi-edzo-studioban

Power kardió edzés

A Power cardio edzések kiválóan edzik a cardiovascularis rendszert (a szív és keringési rendszert) azzal a plusszal, hogy erősítő és koordinációt fejlesztő hatása is van.

Az edzéseket a Personal Gym privát személyi edzőteremben futópadon vezetem le pulzuskontroll mellett, időtartamuk 45-50 perc.
Személyi edzőként az edzéstervedet úgy állítom össze, hogy ez esetben a futópadot nem futásra, hanem gyaloglásra használjuk, az erősítés céljából pedig különböző eszközökkel végzünk kar, váll, hát és mell gyakorlatokat.

A Power cardio edzés egy komplex edzés, (állóképesség, erő, koordinációfejlesztő hatású) mely beilleszthető kezdő és haladó vendégek edzésprogramjába is, mivel a terhelés nagyságát az alkalmazott edzéseszközök, továbbá a futópad sebessége és dőlésszöge határozza meg.

Ha nem szereted a zsúfolt edzőtermeket és szeretnél egy privát személyi edzőteremben edzeni, várlak szeretettel a Personal Gymben, az egyetlen professzionális gépekkel és eszközökkel felszerelt privát személyi edzőteremben. Amennyiben a személyi edzésben látod fejlődésed útját, válassz két személyi edzőink közül.

Az edzés hatása a testre

  • Fejlődik az állóképesség
  • Nő az izomerő
  • Fejlődik a koordináció
  • Izmok tónusa fokozódik
  • Csökken a testzsír
Havi bérletek
Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével és 24 órán belül válaszolunk!

Mindig szívesen válaszolunk az edzéssel, a táplálkozással és az életmódváltással kapcsolatos kérdéseire.