You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
trx-edzes-szemelyi-edzovel
trx-edzes-szemelyi-edzo-studioban-szemelyi-edzovel

TRX edzés

Mielőtt bármit is mondanék az edzésről és hatásáról, szeretném tisztázni, hogy a TRX megnevezés helytelen. A TRX egy márka név. Az edzés eszköz neve, amivel dolgozunk: felfüggesztéses heveder.

Elhagyhatatlan része az edzésprogramoknak. Kezdőknél és haladóknál is az erő, az erő-állóképesség, a stabilizáció, a rugalmasság fejlesztésére és kardió edzésekre is kiválóan alkalmas.

A személyi edződ céljaidnak és erőnléti szintednek megfelelően állítja össze a gyakorlatsort. Az ok, amiért minden edzésprogramba beépítem az, hogy bármely erőnléti szinten is vagy, az edzések megfelelő terhelést nyújtanak a fejlődéshez és olyan mély izmokat lehet aktivizálni az edzéssel, melyeket egy súlyzós edzéssel nem.

Legyél kezdő, aki nem tud megcsinálni egy szabályos fekvőtámaszt; vagy haladó, aki százasával nyomja őket; a megfelelően beállított ellenállás miatt kihívás lesz minden gyakorlat.
A felfüggesztéses tréner a testsúlyt és a gravitációt használja ellenállásként. Mindkettő növelhető, amelyet személyi edződ meg is tesz, hogy az edzés kihívás legyen és célt érjen.
Stabilizáló izmaink elsődleges eszközös erősítője.

Ha nem szereted a zsúfolt edzőtermeket és szeretnél egy privát személyi edzőteremben edzeni, várlak szeretettel a Personal Gymben, az egyetlen professzionális gépekkel és eszközökkel felszerelt privát személyi edzőteremben. Amennyiben a személyi edzésben látod fejlődésed útját, válassz két személyi edzőink közül.

Stabilizáló izmaink

  • transversus abdominis
  • pelvic floor muscle
  • internal oblique
  • diaphragm
  • lumbar multifidus
  • transversospinalis
Havi bérletek
Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével és 24 órán belül válaszolunk!

Mindig szívesen válaszolunk az edzéssel, a táplálkozással és az életmódváltással kapcsolatos kérdéseire.