You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
kardio-edzes-szemelyi-edzo-teremben
kardio-trening-szemelyi-edzo-pulzus-kontroll

Kardió edzés

Amennyiben célod a keringési-és légző rendszer, azaz az állóképességed fejlesztése, a testzsírszázalék csökkentése, vagy feszültségoldásra van szükséged, személyi edzőként minden estben bele építem a eszemélyi edzésedbe a kardió edzést.

A kardió személyi edzések lényege a pulzuskontrollban rejlik! Privát személyi edzőtermemben Polar pulzusmérő órát és jeladó övet használva biztosítjuk a megfelelő edzéshatást.
A cardiovascularis fittséget leginkább fejlesztő mozgások, az olyan mozgások, amely során több nagy izomcsoport (mell, hát, far, combizmok) mozog együttesen.

Személyi edzéseink alkalmával, a kardió edzés különböző kardió gépeken zajlik. A gépeken tartott kardió edzések kezdőknek és haladóknak is kihívást jelentenek. Túlsúllyal vagy ízületi problémával küzdő személyek is biztonsággal használhatják a gépeket.

Ha nem szereted a zsúfolt edzőtermeket és szeretnél egy privát személyi edzőteremben edzeni, várlak szeretettel a Personal Gymben, az egyetlen professzionális gépekkel és eszközökkel felszerelt privát személyi edzőteremben. Amennyiben a személyi edzésben látod fejlődésed útját, válassz két személyi edzőink közül.

Kardió gépek a Personal Gymben

  • Futópad
  • Bicikli
  • Evezőpad
  • Ellipszis tréner
Havi bérletek
Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével és 24 órán belül válaszolunk!

Mindig szívesen válaszolunk az edzéssel, a táplálkozással és az életmódváltással kapcsolatos kérdéseire.