You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
box-szemelyi-edzes width=
box-edzes-szemelyi-edzesen

Box edzés

Mindig ki akartál próbálni egy box edzést? A Personal Gym privát személyi edzőtermében megteheted. A boksz edzés az intenzitásról szól - keményen kell edzeni.

Népszerű módja a fittség megőrzésének. Nem kell ringbe szállni vagy ütéseket bevinni, így nem áll fenn a fejsérülés veszélye. Ehelyett a sportág mozdulatait adaptáljuk az edzésprogramodba. A bokszolás számos egészségügyi előnnyel jár, mivel folyamatosan gondolkodást, helyváltoztatást és testtartásváltoztatást igényel.

A személyi edződ erőnléti szintednek megfelelően állítja össze az edzésedet. A mozdulatok nagy, lendületes ütések (keresztütések, horogütések, felütések); kisebb ütések (döfések); a levegőbe vagy egy bokszzsákra, guggolások és rövid, gyors lépések előre és hátra. Az edzések javíthatják a szív- és keringési rendszer egészségét, növeli erőszintedet.

Legyél kezdő, aki nem tud megcsinálni egy szabályos fekvőtámaszt; vagy haladó, aki százasával nyomja őket; az edzésprogram kihívás lesz.
A box edzésnek számos egészségügyi előnye van. Lendíted a karjaidat, megmozgatod a karod és a vállad izmait, növelve a felsőtested erejét. Amikor pedig guggolásban, széles állásban, enyhén behajlított térdekkel edzel, erősíted a törzsizmaidat, a hátadat és a lábaidat. A box edzés emellett remek aerob edzés is, amely megdolgoztatja a szívet, és segít csökkenteni a magas vérnyomás, a szívbetegségek, a stroke és a cukorbetegség kockázatát. Erősítheti a csontokat és az izmokat.


Ha nem szereted a zsúfolt edzőtermeket és szeretnél egy privát személyi edzőteremben edzeni, várlak szeretettel a Personal Gymben, az egyetlen professzionális gépekkel és eszközökkel felszerelt privát személyi edzőteremben. Amennyiben a személyi edzésben látod fejlődésed útját, válassz két személyi edzőink közül.

A box edzés fejleszti

  • szív és keringési rendszert
  • állóképességet
  • izomerőt
  • stabilitást
  • mobilitást
  • koordinációt
Havi bérletek
Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével és 24 órán belül válaszolunk!

Mindig szívesen válaszolunk az edzéssel, a táplálkozással és az életmódváltással kapcsolatos kérdéseire.