You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
noi-szemelyi-edzes-privat-szemelyi-edzoteremben
noi-szemelyi-edzes-privat-szemelyi-edzoteremben

Női személyi edzés

Nekünk, nőknek is szükségünk van a súlyzós edzésre. Megalapozatlan félelme sok hölgynek, hogy hatalmasra nőnek az ilyen fajta edzéstől. Személyi edződnek elhiheted, a női test nem képes gyógyszeres segítség nélkül hatalmas izomtömeg létrehozására.

Az izomépítés a tesztoszteron szinttől függ, ami bennünk nőkben töredéke a férfiakénak. Ezért még akkor sem tehetünk szert óriási izmokra, ha nagy súlyokkal edzünk.

Ne féljünk a súlyzós edzéstől! A súlyzós edzés a legjobb módja az alakformálásnak, mivel egyszerre formál, feszesít és zsírt éget.

Női személyi edzőként nagy hangsúlyt fektetek a fenék és láb formálása, de nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a súlyzós edzéstől lesz szép kerek a vállunk és formás a karunk.

Személyi edződ olyan programot állít neked össze, ami segíti az arányos és tónusos test kialakítását és csökkenti a problémás testrészeken lévő zsírfelhalmozódást. A rendszeres személyi edzéseken végzett súlyzós edzés csökkenti a csontritkulás kialakulásának veszélyét, ami minket nőket a menopauza elkezdődésével, az ösztrogén szint csökkenésével fenyeget. Ezt a hatást kardió edzésekkel nem tudod kiváltani. A kardió edzés a szív és keringési rendszer fejlesztésére, fenntartására szolgál.

A női személyi edzéseken a súlyzós, saját testsúlyos és kardió edzések váltakozásával egy olyan komplex edzéshatás érhető el, amelyre a női testnek és egészségnek szüksége van. A személyi edződ által megírt edzésterv biztosítani tudja ezt sokszínű ingert.

A fittség (a fizikai jóllét állapota, egy olyan testi-lelki állapot, amely magába foglalja az egészséget és lehetővé teszi a jó közérzet megtartását) megőrzéséhez elengedhetetlen az izomtömeg megtartása, a folyamatos edzés inger biztosítása.
Elérted célod? Ne hagyd abba az edzést!
Az eredmény megtartásához is szükséged van az edzések folytatására. Kedves edzeni vágyó! Nem számít, hogy kezdő, vagy haladó szinten vagy, hogy mi a célod amiért személyi edzői útmutatásra van szükséged, jó helyen jársz.

Ha nem szereted a zsúfolt edzőtermeket és szeretnél egy privát személyi edzőteremben edzeni, várlak szeretettel a Personal Gymben, az egyetlen professzionális gépekkel és eszközökkel felszerelt privát személyi edzőteremben. Amennyiben a személyi edzésben látod fejlődésed útját, válassz két személyi edzőink közül.

Találd meg az okot, hagyd el a kifogásokat

  • 60 perces személyi edzés
  • Étkezéi tanácsadás
  • Izomtömeg növelés
  • Test zsír csökkentés
  • Állóképesség javítás
Havi bérletek
Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével és 24 órán belül válaszolunk!

Mindig szívesen válaszolunk az edzéssel, a táplálkozással és az életmódváltással kapcsolatos kérdéseire.