You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
senior-szemelyi-edzes-szemelyi-edzo-studioban

Senior személyi edzés

A testedzés kedvező hatásai minden életkorban érvényesülnek. A kor múlásával sem kell felhagynunk a rendszeres sportolással.
Személyi edzőként tapasztalom, hogy az aktív időskorúak sokkal jobb egészségnek örvendnek, mint a fizikai aktivitást nem végző idősek.
A szív teljesítő képessége a kor előrehaladtával csökken, így a kardió edzések ebben az életkorban válnak igazán fontossá a keringési rendszer fejlettségének szinten tartása miatt.

"Amíg edzetlen, mozgásszegény életmódot folytatók esetében a húszas évektől ez a teljesítő képesség csökkenés 10 évenként 8 %-ra tehető - tehát egy hetven éves esetében felére csökken - a rendszeres sportolást, testedzést végzők esetében csak 4 % évtizedenként. Az is biztató tény, hogy addig fizikailag inaktív, mozgásszegény életmódot folytató idősek állóképessége - vagyis a szív teljesítőképessége, már hat hónapos edzésprogram után is jelentősen javult."

Nem csak a szív teljesítő képessége, de a csontállomány szilárdsága is csökken, amit a rendszeres erősítő edzéssel lehet lassítani.
A súlyzós edzéssel csökken az izomtömeg vesztés mértéke, fent tartható a megfelelő anyagcsere sebesség is.
A stretching, azaz nyújtó edzésekkel, csökkenthető az ízületi mozgás beszűkülése.

Soha nem vagy túl öreg az aktív élethez! A személyi edző által összeállított edzésterv biztosítja számodra az egészséges és aktív idős kort.

Várlak szeretettel privát személyi edzőtermemben! Senior személyi edzés igénybevételével, lehetőséged nyílik egy szakmailag felkészült személyi edző irányításával az egészséged és fizikai állapotod hosszútávú fenntartására.

Ha nem szereted a zsúfolt edzőtermeket és szeretnél egy privát személyi edzőteremben edzeni, várlak szeretettel a Personal Gymben, az egyetlen professzionális gépekkel és eszközökkel felszerelt privát személyi edzőteremben. Amennyiben a személyi edzésben látod fejlődésed útját, válassz két személyi edzőink közül.

Ismerd meg korlátaidat, majd szállj szembe velük

  • 60 perces személyi edzés
  • Étkezéi tanácsadás
  • Izomtömeg növelés
  • Test zsír csökkentés
  • Állóképesség javítás
Havi bérletek
Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével és 24 órán belül válaszolunk!

Mindig szívesen válaszolunk az edzéssel, a táplálkozással és az életmódváltással kapcsolatos kérdéseire.