You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
intervallum-edzes-szemelyi-edzo-vezetesevel
intervallum-edzes-szemelyi-edzo-studioban

Intervallum edzés

A HIIT, azaz magas intenzitású intervall tréning, a jó állóképességgel rendelkező vendégeim személyi edzésében kap helyet.

Ez igazából kardió edzés, egy magasabb szinten.

Személyi edzőként felkészítelek egy kemény edzésre, amilyenen még nem vettél részt! Fejleszti a szív- és keringési rendszert, fokozza a zsírégetést, amellyel erősebb, karcsúbb, egészségesebb testünk lehet.

Az aerob állóképesség mellett, az anaerob állóképességet is fejleszti.

A HIIT edzések népszerűsége annak köszönhető, hogy az edzések rövidek, de annál intenzívebbek. Intervallumok váltják egymást, a maximális intenzitású munkát pihenő követi, amely pihenő is aktívan telik. Nem engedjük teljesen megnyugodni a pulzust. A High Intensity Intervall Tréning kulcsa a maximális intenzitásban rejlik. Csak akkor hozza meg a várt eredményt, ha a tőlünk telhető legtöbbet hozzuk ki magunkból a "munka" fázis során. Egy rövid HIIT tréning felér egy óra steady-state (alacsony intenzitású, hosszú időn keresztül fent tartható) edzéssel! Személyi edzőként, minden adatodat kontrollálok edzésed közben!
Még egy plusz, ami a HIIT mellett szól, ez pedig nem más, mint az úgynevezett "utóégető hatás". Egy magas intenzitású intervall tréning után, az anyagcsere egész napra magasabb szintre kapcsol.

Ha nem szereted a zsúfolt edzőtermeket és szeretnél egy privát személyi edzőteremben edzeni, várlak szeretettel a Personal Gymben, az egyetlen professzionális gépekkel és eszközökkel felszerelt privát személyi edzőteremben. Amennyiben a személyi edzésben látod fejlődésed útját, válassz két személyi edzőink közül.

Az edzés hatása a testre

  • Fejlődik az állóképesség
  • Nő az izomerő
  • Fejlődik a koordináció
  • Izmok tónusa fokozódik
  • Csökken a testzsír
Havi bérletek
Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével és 24 órán belül válaszolunk!

Mindig szívesen válaszolunk az edzéssel, a táplálkozással és az életmódváltással kapcsolatos kérdéseire.