You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
online-szemelyi-edzes-az-otthonodban
online-szemelyi-edzes-szemelyi-edzo-vezetesevel

Online személyi edzés

Az online személyi edzés szolgáltatást, olyan edzeni vágyóknak ajánlom, akiknek az időbeosztása vagy lakhelye nem engedi a Personal Gym – Privát személyi edzőteremben való edzést, vagy a Personal Gym telítettsége miatt, már nincs lehetőségük a privát személyi edzésre, de szükségük van egy szakmailag felkészült személyi edző útmutatására.

Amikor edzésprogramot vagy diétás étrendet keresel magadnak a világhálón, sok előre megírt program közül tudsz választani és akár ingyen vagy előfizetéssel felhasználni. Vigyázz velük!
Ezek a programok nem személyre szabottak! Nem veszik figyelembe edzettségi szintedet, testsúlyodat, esetleges régi sérüléseidet. Ami a barátodnál működik, nem biztos, hogy nálad is fog.
Nem mindegy milyen edzettségi szinten vagy, nem mindegy, hogy az ízületi mozgáskiterjedésed elegendő e a gyakorlat helyes végrehajtásához, sőt a pihenő idők és az edzés hossza sem azonos a különböző edzettségi szinten lévő egyéneknél.

A diétákkal ugyanez a helyzet. Fontos, mennyi a testzsír nélküli tömeged. Lehet, mindketten 80 kg vagytok…de az egyikőtökön csak 8 kg zsír van, míg a másik 20 kg testzsírral rendelkezik. A szükséges kalóriabevitel, ami a fogyást biztosítja, nem egyforma.

…és még valami: találtál egy szimpatikus programot, tele jobbnál jobb gyakorlatokkal, de nem tudod, hogy kell végrehajtani őket. Megkeresed a You Tube-on. Vigyázz vele!
Sajnos rengeteg helytelenül végrehajtott gyakorlatot töltenek fel ezekre a csatornákra. A rosszul végrehajtott gyakorlattal több kárt csinálsz magadnak, mint hasznot. Sérülésveszélyes, nem biztosítja a fejlődést, nem beszélve arról, hogy egy rosszul megtanult gyakorlatot újra megtanulni nagyon sok idődet veszi el.

Az Online privát személyi edzést akkor válaszd, ha:
- Szükséged van valakire, aki megmutatja, hogy tudod kiküszöbölni a hibákat, amelyek az eredményes edzés útjában állnak, nem akarsz több időt elpocsékolni,
- Szükséged van valakire, aki rendszeresen felügyeli az edzésedet és az étkezésedet,
- Unalmasnak találod a mostani edzésprogramodat,
- Csak otthon tudsz edzeni,
- Szükséged van valakire, aki utat mutat, támogat és elszámolásra kötelez,
- Nem tudtad megvalósítani céljaidat,
- Úgy érzed itt az ideje az életmód váltásnak.

Bármi legyen is a célod, én meg tudom adni neked! Strandforma elérése, szálkásítás, súlyfelesleg leadása, vagy szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben, izomtömeget, hajlékonyságot növelni, akár a mobilitásodat fokozni.

Miben más a Pesonal Gym online személyi edzése, mint más online edzés?
Valós időben, előre megbeszélt időpontokban mindketten jelen vagyunk egy erre megfelelő platformon. Nem előre felvett edzésprogramot követsz!

Ééééés lesz mindig egy emlékeztetőd!
Igen, tőlem, hogy edzés napod van, itt az ideje az edzés elkezdésének! Nem számít, hogy csak most kezdesz edzeni, nem számít mennyi idős vagy, nem számít, hol fogsz edzeni, az sem számít mi a célod, hiszen a program kimondottan a személyedre lesz szabva. Elmondod a lehetőségeidet, a céljaidat, én pedig ahhoz igazodva írom meg napról napra az edzéstervedet.

Tehát itt az ideje, hogy tegyél magadért! Csak egy órára tedd le a munkát, a gyerekeket és foglalkozz végre magaddal, a saját egészségeddel és testeddel! Még csak ki sem kell, hogy mozdulj otthonról!

Van ennél jobb lehetőséged? Ne várj tovább!
A jó hír az, hogy itt vagyok és segítek! A rossz az, hogy Te vagy az, akinek dolgoznia kell ezért!
A sikerhez vezető út nem lesz rövid, ráadásul még kényelmes sem!

Ha nem szereted a zsúfolt edzőtermeket és szeretnél egy privát személyi edzőteremben edzeni, várlak szeretettel a Personal Gymben, az egyetlen professzionális gépekkel és eszközökkel felszerelt privát személyi edzőteremben. Amennyiben a személyi edzésben látod fejlődésed útját, válasz két személyi edzőink közül.

Ne álmodj róla, tegyél érte

  • 60 perces személyi edzés
  • Étkezéi tanácsadás
  • Izomtömeg növelés
  • Test zsír csökkentés
  • Állóképesség javítás
Havi bérletek
Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével és 24 órán belül válaszolunk!

Mindig szívesen válaszolunk az edzéssel, a táplálkozással és az életmódváltással kapcsolatos kérdéseire.