You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ferfi-szemelyi-edzes-privat-szemelyi-edzo-teremben
ferfi-szemelyi-edzes-szemelyi-edzo-studioban

Férfi személyi edzés

Kedves edzeni vágyó! Nem számít, hogy kezdő, vagy haladó szinten vagy, hogy mi a célod amiért személyi edzői útmutatásra van szükséged, jó helyen jársz.

A férfi személyi edzést, azon edzeni vágyó férfiaknak ajánljuk, akik megrekedtek a fejlődésben és szükségük van a személyi edző szakmai tapasztalatára a további fejlődésük biztosításához, vagy most ismerkednek a testedzéssel és nem tudják hol kezdjenek hozzá.

Az izomtömeg felépítése és megtartása, összetett folyamat. Nem elég lemenni az edzőterembe és emelgetni a súlyokat. Ennél többről van szó. Személyi edzői útmutatással biztosan célba érsz.

Ha nem szereted a zsúfolt edzőtermeket, de szeretnél egy privát személyi edzőteremben edzeni, várlak szeretettel a Personal Gymben, az egyetlen professzionális gépekkel és eszközökkel felszerelt privát személyi edzőteremben.

Ha nem szereted a zsúfolt edzőtermeket és szeretnél egy privát személyi edzőteremben edzeni, várlak szeretettel a Personal Gymben, az egyetlen professzionális gépekkel és eszközökkel felszerelt privát személyi edzőteremben. Amennyiben a személyi edzésben látod fejlődésed útját, válassz két személyi edzőink közül.

Formáld a tested, formáld az életed

  • 60 perces személyi edzés
  • Étkezéi tanácsadás
  • Izomtömeg növelés
  • Test zsír csökkentés
  • Állóképesség javítás
Havi bérletek
Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével és 24 órán belül válaszolunk!

Mindig szívesen válaszolunk az edzéssel, a táplálkozással és az életmódváltással kapcsolatos kérdéseire.