You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
privat-szemelyi-edzo-sutdio
privat-szemelyi-edzes

A privát személyi edzőterem

Szmetana Krisztina és Smolkó Csaba vagyunk, személyi edzők, a Personal Gym létrehozói.
A segítségünket szeretnénk felajánlani, hisz tudjuk, hogy az életmódváltás óriási kihívás mindenki számára. Tudjuk, hogy nehéz megtalálni a megfelelő privát személyi edzőtermet és személyi edzőt, ahol biztosan azt kapod, amit ígérnek.
A 156 m2 -es Personal Gymben (privát személyi edzőterem) barátságos környezetet, szakértelmet és professzionális privát edzőtermet biztosítunk neked 2015 óta.
...és hogy mi vár rád az első alkalommal? Elmondjuk:
Megérkezel a privát edzőtermünkbe. Szeretettel fogadunk, körbevezetünk, megmutatjuk hol tudsz átöltözni, zuhanyozni és körbejárjuk a 4 termet, ahol majd a személyi edzéseid fognak zajlani. Elmondjuk, hogy törölközőt, tusfürdőt, hajszárítót nem kell magaddal hozzál, ugyan úgy mint vizet sem, mert ezeket biztosítjuk. Amennyiben nem szeretnéd az edzőcipődet, ruhádat hazavinni, erre is van lehetőséged. Apropó! Ruházat! Hozzánk nem kell a legújabb, legtrendibb, legdrágább edzőruhába gyere. Nincs aki kinézzen vagy megvető tekintettel nézzen Rád. Nálunk abban vagy ami kényelmes! Most pedig lássuk az első alkalom kihívásait:
Ezen a napon esel túl a kényes és kellemetlen állapotfelmérésen. Ilyenkor nem az erődet mérjük fel. Egy átfogó mozgáselemzés elvégzése után, felfedjük a diszfunkciókat, a funkcionális eltéréseket. Az edzésprogramodat úgy állítjuk össze, hogy a helytelen testtartás, a folyamatos egyirányú vagy túlzott mozgás következtében fellépő zavarokat, beszűkült mozgástartományt meg tudjuk szüntetni. Ez a nap a hasznos „rosszról” szól.
Tudunk ajánlani vitaminokat és táplálékkiegészítőket, amelyeket meg is rendelünk neked. Továbbá segítünk prémium minőségű szuvidált készételek beszerzésében, melyekkel a célodat könnyebben elérheted.

Szeretnénk, ha mindenkinek lehetősége lenne egy olyan edzés -és életmódprogramban részt venni, amelynek sikerét szakmai hozzáértésünk és tapasztalatunk biztosítaná.
Biztosítjuk a személyi edzőterem privát használatát, így személyi edzéseiden mindig egyedül veszel részt, nincsenek edzőtársak, csoportos edzések. Valóban egyedül edzel. A privát személyi edzőteremben a sokoldalú gép- és eszközpark a fejlődésedet, a céljaid elérését szolgálja.

Az egészséges, sportos, szép test elérésének küzdelmes útját szakmailag felkészült, profi személyi edzők segítségével kellemesebbé lehet tenni. Nem kell, hogy egyedül küzdjél meg a kihívásokkal, hisz lehetőséged van magad mellé venni egy olyan személyt, aki átsegít a nehézségeken, számíthatsz rá, céljaid sikeres eléréséhez minden lehetséges eszközt a kezedbe ad.
Te is a legjobbat érdemled! Ne érd be kevesebbel! Keress meg bátran a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségek egyikén, ha célod:

  • testtömeg csökkentés
  • testtömeg növelés
  • állóképesség növelés
  • életmódváltás
  • Eddz te is a PERSONAL GYM-ben!

Személyi edzőid
Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével és 24 órán belül válaszolunk!

Mindig szívesen válaszolunk az edzéssel, a táplálkozással és az életmódváltással kapcsolatos kérdéseire.