You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
privat-szemelyi-edzo-sutdio
privat-szemelyi-edzes

A privát személyi edzőterem

Szmetana Krisztina és Smolkó Csaba vagyunk, személyi edzők, a Personal Gym létrehozói.
A segítségünket szeretnénk felajánlani, hisz tudjuk, hogy az életmódváltás óriási kihívás mindenki számára. Tudjuk, hogy nehéz megtalálni a megfelelő privát személyi edzőtermet és személyi edzőt, ahol biztosan azt kapod, amit ígérnek.
A 140 m2 -es Personal Gymben (privát személyi edzőterem) barátságos környezetet, szakértelmet és teljes légkondicionált privát edzőtermet biztosítunk neked.
Személyi edzői és privát edzőtermi szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy ne csak a magas jövedelemmel rendelkezőknek legyen lehetőségük a személyi edzésre, személyi edző igénybevételére.
Ne legyen luxus személyi edzővel edzeni!
Szeretnénk, ha mindenkinek lehetősége lenne egy olyan edzés -és életmódprogramban részt venni, amelynek sikerét szakmai hozzáértésünk és tapasztalatunk biztosítaná.
Biztosítjuk a személyi edzőterem privát használatát, így személyi edzéseiden mindig egyedül veszel részt, nincsenek edzőtársak, csoportos edzések. Valóban egyedül edzel. A privát személyi edzőteremben a sokoldalú gép- és eszközpark a fejlődésedet, a céljaid elérését szolgálja.
Személyi edzői honlapunk kialakításával is próbálunk a segítségetekre lenni. A “BLOG” link alatt, (amelyet a felső menüsorban találsz meg), rengeteg táplálkozással, testedzéssel és egészséggel kapcsolatos információt olvashatsz, amely információk folyamatosan frissítve vannak/lesznek.
Az egészséges, sportos, szép test elérésének küzdelmes útját szakmailag felkészült, profi személyi edzők segítségével kellemesebbé lehet tenni. Nem kell, hogy egyedül küzdjél meg a kihívásokkal, hisz lehetőséged van magad mellé venni egy olyan személyt, aki átsegít a nehézségeken, számíthatsz rá, céljaid sikeres eléréséhez minden lehetséges eszközt a kezedbe ad.
Te is a legjobbat érdemled! Ne érd be kevesebbel! Keress meg bátran a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségek egyikén, ha célod:

  • testtömeg csökkentés
  • testtömeg növelés
  • állóképesség növelés
  • életmódváltás
  • Eddz te is a PERSONAL GYM-ben!

Személyi edzőid
Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével és 24 órán belül válaszolunk!

Mindig szívesen válaszolunk az edzéssel, a táplálkozással és az életmódváltással kapcsolatos kérdéseire.