You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
junior-szemelyi-edzes-a-personalgymben
junior-szemelyi-edzes-szemelyi-edzo-studioban

Junior személyi edzés

Gyermekeink egészségéért tett küzdelmünket és az egészséges életmódra nevelést nem lehet elég korán elkezdeni. Felnőttkori szokásainkat otthonról hozzuk.
Most a Te feladatod ezt a szokást kialakítani és megtanítani gyermekednek az egészséges életmód alapjait, melyhez a testedzés szorosan kapcsolódik. Én mint személyi edző maximálisan támogatlak ebben.

A rendszeres testmozgás az egészséges életmód elengedhetetlen része. A fiatal korban elkezdett rendszeres sportolás csökkenti a diabétesz, a szív -és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát és pozitív hatással van a lelki egészségre.
A rendszeres sportolásba befektetett energia rövid- és hosszútávon is megtérül. A sport javítja a kitartást, az állóképességet és erősíti az immunrendszert.

A fiatal és serdülő kori hanyagtartás korrigálható a személyi edzővel végzett rendszeres személyi edzéssel, a tartó izmok erősítésével.

A személyi edző megtanítja gyermekednek a helyes testtartást, amellyel elkerülhető a felnőttkori ízületi mozgásbeszűkülés és az ebből adódó ízületi fájdalmak.

Tudjuk, hogy egyre több a túlsúlyos tini országunkban. Sok szülőnek a reakciója, a gyermeke túlsúlyára az, hogy most van serdülő korban, majd kinövi. Vagy nőni fog még és a túlsúly eloszlik rajta. Te ne essél ebbe a hibába! Igenis, tenned kell érte!
Te vagy az, aki biztatni tudja a személyi edzővel végzett rendszeres testmozgás megkezdésére.

Add meg gyermekednek az egész életre szóló egészséget. Te is személyi edzővel edzel, miért ne tehetné ugyanezt gyermeked is?!

Ha nem szereted a zsúfolt edzőtermeket és szeretnél egy privát személyi edzőteremben edzeni, várlak szeretettel a Personal Gymben, az egyetlen professzionális gépekkel és eszközökkel felszerelt privát személyi edzőteremben. Amennyiben a személyi edzésben látod fejlődésed útját, válassz két személyi edzőink közül.

Amire szükséged van, az már benned van

  • 60 perces személyi edzés
  • Étkezéi tanácsadás
  • Izomtömeg növelés
  • Test zsír csökkentés
  • Állóképesség javítás
Havi bérletek
Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével és 24 órán belül válaszolunk!

Mindig szívesen válaszolunk az edzéssel, a táplálkozással és az életmódváltással kapcsolatos kérdéseire.