You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
sport-rehabilitacio-szemelyi-edzes-studioban
sportrehabilitacios-edzes-privat-szemelyi-edzo-terem

Sport rehabilitációs edzés

A korrektív, vagy más néven sportrehabilitációs tréning több, mint személyi edzés.

A korrekciós tréninggel, azok a fájdalmat előidéző zavarok szüntethetők meg a testben, amelyek az évek során alakultak ki a helytelen testtartás, a folyamatos egyirányú vagy túlzott mozgás következtében.
A korábbi sérülések után fent maradt fájdalom (sokszor nem a sérült testrészben) megszüntetése is a korrektív tréning feladatai közé tartozik, mint a sérülések megelőzése és a teljesítmény növelés.

Hátfájás, váll fájdalom, térdfájdalom, ízületi sérülések, állandó comb hajlító izom húzódás, fájdalom a csípőben, mozgásbeszűkülés.. Ismerősen hangzik?

Gyakran, a test egy régiójában bekövetkezett zavar, a test más részén okoz fájdalmat.

Testünket nem különálló izmok és ízületek alkotják. Nem meglepetés, az hogy testünk egy komplett rendszer, de azt hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy minden mindennel összefügg. A testünkben végig futó kinetikus lánc (izmok, kötőszövetek, ízületek, csontok, idegek) egy szegmensében, ha zavar áll be, az összes szegmens feladata megváltozik. (Kinetikus lánc)

Ne feledd! Olyan erős vagy amilyen erős a leggyengébb pontod!

A korrekciós tréning mozgásanyaga, személyre szabott programmal javítja ki ezeket a kompenzációkat, így vissza tudja állítani a megfelelő funkciót az izmokban és a mozgási tartományt az ízületekben.

Ha nem szereted a zsúfolt edzőtermeket és szeretnél egy privát személyi edzőteremben edzeni, várlak szeretettel a Personal Gymben, az egyetlen professzionális gépekkel és eszközökkel felszerelt privát személyi edzőteremben. Amennyiben a személyi edzésben látod fejlődésed útját, válassz két személyi edzőink közül.

Ne álmodj róla, tegyél érte

  • 60 perces személyi edzés
  • Étkezéi tanácsadás
  • Izomtömeg növelés
  • Test zsír csökkentés
  • Állóképesség javítás
Havi bérletek
Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével és 24 órán belül válaszolunk!

Mindig szívesen válaszolunk az edzéssel, a táplálkozással és az életmódváltással kapcsolatos kérdéseire.